Wij zijn P.B. & W.D Groep dank voor uw bezoek, wat kunnen wij voor u betekenen? welke activiteiten wij uitvoeren staat hieronder beschreven.  

Over plaagdiertjes.nl

Ongediertebestrijding speelt een cruciale rol bij de bescherming van de volksgezondheid, het voedsel en vastgoed. 

Door waardevolle geïntegreerde ongediertebestrijding producten met bijbehorend advies te bieden is plaagdiertjes.nl jou online hulp.

plaagdiertjes is een webwinkel in ongedierte bestrijding- en preventie producten. Kwaliteit, oplossingsgericht en klantvriendelijk zijn normen welke bij Steef van plaagdiertjes hoog in het vaandel zitten.

plaagdiertjes een betrokken familiebedrijf. 

Als team staan wij niet alleen achter onze producten, maar heel veel van die producten gebruiken wij zelf als professioneel ongedierte adviseur dagelijks in de praktijk met ons eigen bestrijding & beheersing bedrijf.

Kan ik mijn eigen ongediertebestrijding doen?

De meeste mensen zijn heel goed zelf in staat om overlast gevende beestjes zelf te bestrijden. Als professioneel ongedierte advies bedrijf geven wij je alle informatie onder het kopje die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Kom je er niet uit dan kun je altijd op onze pagina kijken of met ons opnemen. 

plaagdiertjes biedt de meest gangbare ongedierte bestrijding-producten aan van gerenommeerde merken. Steef deelt zijn kennis graag zodat jij als een professional zelf je ongedierteprobleem kan oplossen.

Wij hebben bewust een kleiner geselecteerd assortiment zodat het voor jou gemakkelijker is om een keus te maken.Hulp nodig bel dan gewoon even naar plaagdiertjes (Steef) 

telefoon:06-24 51 41 35 =24/7 dag & nachtservice

 

 

Wat is I.P.M beheersing 

I.P.M is een manier van werken voor plaagdier beheersers, waarbij eerst weringsmaatregelen genomen worden en habitat management wordt uitgevoerd, alvorens overgegaan wordt op niet-chemische bestrijdingsmiddelen. Indien het beoogde resultaat nog niet behaald is, mag er beperkt, tijdelijk en doelgericht gebruik gemaakt worden van chemische bestrijdingsmiddelen. Op deze manier wordt er gewerkt aan een vermindering van het gebruik van de hoeveelheid toegepaste biociden voor een beter milieu en een gezondere werkomgeving. Vanaf 1 januari 2023 worden de regelgeving voor knaagdier beheersing aangescherpt waarbij de plaagdier beheerser dient te werken volgens het I.P.M. principe.

 

P.B & W.D Groep

Onze moederbenaming, wij zijn sinds 2000 een begrip in Rotterdam en omgeving wij staan al meer dan 25 jaar bekend om onze service en paraatheid 24/7 dag & nacht service!!

Wij zijn in Rozenburg en Schiedam gevestigd en helpen u graag met bouwkundig (wering) advies, bestrijding en verkoop van producten a/h of bedrijf en hebben alles tegen ongedierte!  

06-24 51 41 35   voor de beste service 

Waarom P.B.& W.D Groep?  Steef van plaagdiertjes.nl (foto) is volledig expert en voor kwaliteit en juiste technieken gaan we jaarlijks op herhaling (nascholing) dit om regelgeving en technieken uptodate te houden.  

wij zijn transparant en helder in prijzen en bieden de beste service die er is plaagdiertjes heeft een eigen certificatie systeem waar op locatie inspecties, controle (audits), bestrijding en advies onze experts ¨vastgoed¨ en volgens reglementen bij goedkeuring plaagdiertjesvrij certificatie overhandigen en uitgeven.

Ik ben steef van plaagdiertjes en houder van PB & WD Groep 

Ik