Wij zijn P.B. & W.D Groep dank voor uw bezoek, wat kunnen wij voor u betekenen? welke activiteiten wij uitvoeren staat hieronder beschreven.  

 plaagdiertjes.nl

Ongediertebestrijding speelt een cruciale rol bij de bescherming van de volksgezondheid, en vastgoed. 

Door waardevolle geïntegreerde ongediertebestrijding producten met bijbehorend advies te bieden is plaagdiertjes.nl jou online hulp.

plaagdiertjes is een webwinkel in ongedierte bestrijding- en preventie producten. Kwaliteit, oplossingsgericht en klantvriendelijk zijn normen welke bij Steef van plaagdiertjes hoog in het vaandel zitten.

plaagdiertjes een betrokken familiebedrijf. 

Als team staan wij niet alleen achter onze producten, maar heel veel van die producten gebruiken wij zelf als professioneel ongedierte adviseur dagelijks in de praktijk met ons eigen bestrijding & beheersing bedrijf.

Kan ik mijn eigen ongediertebestrijding doen?

De meeste mensen zijn heel goed zelf in staat om overlast gevende beestjes zelf te bestrijden. Als professioneel ongedierte advies bedrijf geven wij je alle informatie onder het kopje die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Kom je er niet uit dan kun je altijd op onze pagina kijken of met ons opnemen. 

plaagdiertjes biedt de meest gangbare ongedierte bestrijding-producten aan van gerenommeerde merken. Steef deelt zijn kennis graag zodat jij als een professional zelf je ongedierteprobleem kan oplossen.

Wij hebben bewust een kleiner geselecteerd assortiment zodat het voor jou gemakkelijker is om een keus te maken.Hulp nodig bel dan gewoon even naar plaagdiertjes (Steef) 

telefoon:06-24 51 41 35 =24/7 dag & nachtservice

 

 

Wat is I.P.M beheersingI.P.M is een manier van werken voor plaagdier beheersers, waarbij eerst weringsmaatregelen genomen worden en habitat management wordt uitgevoerd, alvorens overgegaan wordt op niet-chemische bestrijdingsmiddelen. Indien het beoogde resultaat nog niet behaald is, mag er beperkt, tijdelijk en doelgericht gebruik gemaakt worden van chemische bestrijdingsmiddelen. Op deze manier wordt er gewerkt aan een vermindering van het gebruik van de hoeveelheid toegepaste biociden voor een beter milieu en een gezondere werkomgeving. Vanaf 1 januari 2023 worden de regelgeving voor knaagdier beheersing aangescherpt waarbij de plaagdier beheerser dient te werken volgens het I.P.M. principe.

 

Ik ben steef van plaagdiertjes en houder van P.B & W.D Groep 

Wat doen wij graag uitvoeren voor onze klanten?

- Advies op locatie t.a.v. plaagdieren algemeen.

- Wij certificeren bedrijven waar I.P.M plaagdier beheersing gevoerd word

- Inspecties uitvoeren op locatie plaagdier beheersing 

- Desinfecteren van vastgoed MKB en particulier vastgoed

- Ontsmetting schoonmaken van MKB en particulier vastgoed  volksgezondheid 

- Houtworm bestrijding preventief en curatief

- Kelder sanering schimmel en zwammen constatering

- Bouwkundig onderzoek naar defecten in fundering en vastgoed onderhoud.

- Wering aanbrengen  d.m.v. afdichting insluiting. met diverse producten en materialen.

- Advies door experts voor nieuwbouw en of renovaties tegen ongedierte 

- Bestrijding van alle denkbare ongedierte met nieuw innovatie techniek

- Plaagdier-vrij certificering voor vastgoed aan/verkoop

-  

 

 

 

P.B & W.D Groep

Onze moederbenaming, wij zijn sinds 2000 een begrip in Rotterdam en omgeving wij staan al meer dan 25 jaar bekend om onze service en paraatheid 24/7 dag & nacht service!!

Wij zijn in Rozenburg en Schiedam gevestigd en helpen u graag met bouwkundig (wering) advies, bestrijding en verkoop van producten a/h of bedrijf en hebben alles tegen ongedierte!  

06-24 51 41 35 voor de beste service 

Waarom P.B.& W.D Groep?  Steef van plaagdiertjes.nl (foto) is volledig expert en voor kwaliteit en juiste technieken gaan we jaarlijks op herhaling (nascholing) dit om regelgeving en technieken uptodate te houden.  

wij zijn transparant en helder in prijzen en bieden de beste service die er is plaagdiertjes heeft een eigen certificatie systeem waar op locatie inspecties, controle (audits), bestrijding en advies onze experts ¨vastgoed¨ en volgens reglementen bij goedkeuring plaagdiertjesvrij certificatie overhandigen en uitgeven.

 plaagdiertjes.nl heeft een geweldig team voor tuin aanleg en onderhoud en komen graag bij je aan voor een plan van aanpak van een super droom tuin.

Waarom kiezen voor plaagdiertjes.nl

Dit is heel simpel wij zijn duidelijk, helder, en bespreken de wensen die u heeft. Zo maken wij graag een totaal plan waar u en wij happy bij zijn.

- winter en zomer beurt

- aanleg & onderhoud 

- totaal plan van aanpak 

- plaatsen van schuttingen 

- alle wensen zijn bij bij ons uitvoerbaar. 

PB & WD Groep staat voor diversiteit en transparant geen verborgen of kleine lettertjes. Afspraak is afspraak en de beste service. Ons team verzorgd diverse klussen van klein tot groot 

Wij helpen u graag met onze spoedservice 24/7 dag & nacht met alle denkbare klussen van klein tot groot.

Bel gerust voor de beste service 06-24 51 41 35

Sleutel service ?

- huis en tuin service 

- de- en montage service

- zonepanelen  plaatsen 

- kozijnen en deuren 

- schilderwerken 

-  Aanbouw berging

-  Aanbouw man cave 

- Tiny House levering en opbouw  

Bubbelbaden / jacuzzi / Spa's

Wij adviseren u graag met de beste kennis en keuze in de diversiteit in de wereld van de beste, mooiste en slimste keuze van plaatsing.

plaagdiertjes.nl staat garant voor een zorgeloze keuze hierin. De prijzen van de baden zijn divers net als de keuze hiervoor. Zo heb je keuze in zwemspa's, relaxspa's en natuurlijk de heerlijk ontspannen opblaas spa met pomp voor heerlijke ontspanning. De keuze is reuze en voldoet aan uw keuze.

Graag adviseren wij onze klanten op elk gebied van betaalbare rijkdom. Zo helpen wij onze klanten bij de juiste keuze en halen en brengen wij onze klanten op voor een proef zitting in ons showmodel. Naast deze rijkdom zijn er verschillende redenen te bedenken voor de aanschaf van zo'n droom spa. 

Waarom zo'n SPA van plaagdiertjes.nl  LET OP !!

- Goed voor de bloed omloop (stimulerend) 

- Relaxt (weg stress) 

-  zaken doen in zo'n spa 

is succes verzekerd 

Gewoon doen is ons motto je leeft tenslotte maar 1 x